Medlåntagare
Lån tillsammans
2015-08-14

Ett återkommande problem för många, är att man får avslag på sin låneansökan. Att banken väljer att inte låna dig pengar kan bero på flera olika saker. Väljer man att söka lån tillsammans och använda en medlåntagare ger ökad chans till beviljning.

Läs vidare >>
Bopriser, hushållens lån och bankvinsterna ökar
Trissade bostadspriser ger bankvinster
2015-06-27

Nya siffor från SCB visar att den årliga tillväxttakten för utlåning till hushåll var 6,6 procent i maj, vilket är en ökning med 0,1 procentenheter jämfört med april. Det syns därmed inga tecken på att lånandet skulle avta snarare tvärtom. Svensken lånar pengar till boendet som aldrig för och bankvinsterna blir allt större.

Läs vidare >>
Snacka dig till en lägre kostnad
Förhandla fram ett bättre pris
2015-06-22

När man lever i ett modernt industriland kan man få för sig att systemet nästan uteslutande bygger på logiska principer. Sanningen är att så inte alltid är fallet, istället är det mer ofta än sällan som man kan kapa kostnader genom att vara en medveten konsument.

Läs vidare >>
Prioritera vilken skuldkredit som skall amoteras
Amortera skuldkrediter
2015-06-13

För den som har både större och mindre skulder att amortera, kan det vara svårt att veta var man skall börja. Därför har vi skrivit ihop en liten guide som lär dig prioritera rätt.

Läs vidare >>
Ingves skulder
Den svenska skuldbubblan
2015-06-03

Länge har den svenska skuldbubblan blåsts upp och nu ligger den på sin högsta nivå någonsin. Till skillnad från de sydeuropeiska länderna är det inte främst den svenska staten som är skuldsatt utan istället är hushållen som ligger illa till.

Läs vidare >>
Ny bloggavdelning på samla lånen
Idag invigs bloggen
2015-06-02

En längre tid har vi planerat att skapa en bloggdel på Samla lånen.se idag gör vi verklighet av dessa planer

Läs vidare >>
Samlingslån: